Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Και του χρόνου΄να είσαστε είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε

Όλες οι μέρες των εκδηλώσεων είχαν επιτυχία, δώσαμε χαρά στα παιδιά πάνω απ' όλα, αυτός ήταν και ο στόχος μας και όλοι μαζί οι φορείς πιστεύουμε συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων.
Την Τετάρτη η ΠΑΝΑΕ μοίρασε δωράκια στα παιδιά στην αίθουσα του ξενοδοχείου Νηρέα λόγω του καιρού δεν έγινε στην πλατεία και η χορωδία της Ε.Γ.Σ. έψαλλε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς με την καθοδήγηση του δασκάλου Βυζαντινής μουσικής Κου Γιάννη Κούτρα τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Σήμερα τελευταία μέρα των εκδηλώσεων σειρά είχε η Ε.Θ.Ο.Σ. η οποία παρουσίασε σκετς Χριστουγεννιάτικο με την συμμετοχή αρκετών παιδιών , παραμύθια από την Ε.Γ.Σ. και διάφορα ομαδικά παιχνίδια.
Το Δ. Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΜΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σύμης  για τα ηχητικά, τον φωτισμό και την Φάτνη, τον κο Ηλία Χάσκα για την διάθεση του τρικύκλου που το διαμορφώσαμε σε έλκηθρο, την Ευαγγελία την Αρτίκη που φιλοτέχνησε το έλκηθρο, τον Ιάκωβο Μισσό που έφτιαξε το σπιτάκι του Αη Βασίλη, την Σεβαστή Τσουβαλλά για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει το Χαμόγελο του παιδιού πουλώντας διάφορα πάνινα ζωάκια, τον Σύλλογο γονέων και
κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Σύμης για το μπαζάρ, την Ε.Θ.Ο.Σ, για το σκετς, την ΠΑ.ΝΑ.Ε την Κα Σταυρούλα Μανωλέσκου για την οργάνωση των ομαδικών παιχνιδιών, την Κα Ειρήνη Σεμερζάκη που συνέβαλε στην οργάνωση της χορωδίας, την Χριστίνα Μανωλέσκου για την αφήγηση παραμυθιών, την κα Σμαράγδα Πετρίδη για την αδιάκοπη παρουσία της, την κα Σωτηρία Μπάκα (Αη Βασίλη),την Κα Δέσποινα Μανωλέσκου που οδήγησε το έλκηθρο   και τον Κο Φιλήμονα Μανωλέσκο που μας διέθεσε τα καραβάκια, τον κο Νίκο Ψαρρό  για την φωτογράφηση όλων των εκδηλώσεων, τον Κο Χρήστο Βόλα με το συνεργείο του,   για τα ηχητικά τον Κο Φόρο Κανλή για το γαϊδουράκι και τέλος όλα τα παιδιά και τους γονείς που καθημερινά ενίσχυσαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG  ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Σεβαστή Νικόλη

Εγώ από την πλευρά μου ευχαριστώ την Ένωση Γυναικών Σύμης και λέω πως ήταν υποχρέωση και μεγάλη τιμή μου το να μου δώσουν τις φωτογραφίες να τις αναρτήσω στο blog μου μιας και η ίκανοποίηση που εισπράττει κάποιος βλέποντας τέτοιες κινητοποιήσεις δεν είναι εύκολο να εκφραστεί με λόγια .
Τέλος επισυνάπτω και τις φωτογραφίες που έστειλε ο κ.Νίκος Ψαρρός και εύχομαι σε όλους όσους συνέβαλλαν και συμμετείχαν σε αυτές τις εκδηλώσεις να είναι πάντα καλά να μας χαρίζουν τέτοιες χαρές και να  ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την Ένωση Γυναικών Σύμης για αυτή την πρωτοβουλία που ανέλαβε γιατί τελικά αν περιμέναμε από  άλλους καθόλα αρμόδιους φορείς να διοργανώσει τέτοιες εκδηλώσεις κανείς δεν θα καταλάβαινε πως είχαμε Χριστούγεννα και κυρίως τα παιδιά που συμμετείχαν και με την ζωντάνια τους μας μύησαν στο πνεύμα των εορτών
Στέλλα



























































Κορίτσια ΕΥΓΕ συνεχίστε αυτό που κάνετε όλοι είμαστε προς το παρών νοερά μαζί σας αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε κοντά σας .